Македонски | Shqip | English |

Vlatko

Алфа Омега Сервис се наоѓа на стариот пат за Битола на излезот од Прилеп. Вршиме секаков вид на поправки на сите видови моторни возила.   Прикажи повеќе Алфа Омега Сервис се наоѓа на стариот пат за Битола на излезот од Прилеп. Вршиме секаков вид на поправки на сите видови моторни возила.

Центрирање на камиони, комбиња и автобуси.

www.alfaomega.mk
070282481
Vlatko
Aleksandar Makedonski bb
Прилеп
Кон почеток