Македонски | Shqip | English |

COREX Real Estate

ZNAEME KAKO!

COREX Real Estate посредува при купопродажба и изнајмување на недвижен имот.   Прикажи повеќе COREX Real Estate посредува при купопродажба и изнајмување на недвижен имот.
Наша цел е сите да бидат задоволни од изборот!
COREX Real Estate
Skopje
Скопје, Скопjе
Денес 13:15 Станови , Скопjе , Скопје

STAN OD 76m2 VO KAPISHTEC

94 000 ЕУР

17 септ. 14:48 Станови , Скопjе , Скопје

NOV STAN OD 72m2 VO AERODROM 4kat

74 000 ЕУР

17 септ. 14:47 Станови , Скопjе , Скопје

NOV STAN OD 73m2 VO TAFTALIDZE 2kat

82 000 ЕУР

29 авг. 13:54 Станови , Скопjе , Скопје

STAN OD 97m2 VO AERODROM

74 000 ЕУР

29 авг. 13:53 Станови , Скопjе , Скопје

NAMESTEN NOV STAN OD 55m2 VO TAFTALIDZE1

350 ЕУР /месечно

22 авг. 12:02 Станови , Скопjе , Скопје

STAN OD 83m2 VO NOVO LISICE RENOVIRAN

77 000 ЕУР

19 авг. 14:52 Станови , Скопjе , Скопје

STAN OD 54m2 VO KISELA VODA

43 000 ЕУР

16 авг. 11:19 Станови , Скопjе , Скопје

STAN OD 92m2 VO MICURIN

87 400 ЕУР

16 авг. 11:09 Станови , Скопjе , Скопје

BARAKA VO LISICE kaj ucilisteto

76 000 ЕУР

16 авг. 11:08 Станови , Скопjе , Скопје

STAN OD 60m2 VO KISELA VODA

52 000 ЕУР

16 авг. 11:07 Станови , Скопjе , Скопје

STAN OD 135m2 VO TAFTALIDZE1

147 000 ЕУР

16 авг. 11:01 Станови , Скопjе , Скопје

STAN OD 71m2 VO AERODROM,kaj Palma

62 000 ЕУР

16 авг. 10:53 Станови , Скопjе , Скопје

SE IZDAVA NOV STAN OD 43m2 VO CENTAR so parking

320 ЕУР /месечно

15 авг. 12:25 Станови , Скопjе , Скопје

NOV STAN OD 55m2 VO AERODROM

55 000 ЕУР

14 авг. 14:06 Станови , Скопjе , Скопје

STAN OD 64m2 VO KOZLE SO 2 SPALNI

66 000 ЕУР

30 јул. 11:51 Станови , Скопjе , Скопје

STAN OD 101m2 VO AERODROM, kaj Capitol

85 000 ЕУР

24 јул. 11:19 Станови , Скопjе , Скопје

STAN OD 82m2 VO NOVO LISICE 3kat

65 000 ЕУР

18 јул. 15:57 Станови , Скопjе , Скопје

STAN OD 87m2 TAFTALIDZE 1

90 000 ЕУР

18 јул. 15:50 Станови , Скопjе , Скопје

STAN OD 97m2 VO CRNICE so garaza

103 000 ЕУР

18 јул. 15:46 Станови , Скопjе , Скопје

STAN OD 72m2 VO KISELA VODA Cesma

63 000 ЕУР

08 јул. 14:54 Станови , Скопjе , Скопје

STAN OD 99m2 VO AERODROM

87 000 ЕУР

08 јул. 14:51 Станови , Скопjе , Скопје

STAN OD 80m2 VO KARPOS 4 na 1kat

72 000 ЕУР

08 јул. 14:46 Станови , Скопjе , Скопје

SE IZDAVA STAN VO AERODROM 42m2 namesten

250 ЕУР /месечно

02 јул. 15:09 Станови , Скопjе , Скопје

STAN OD 82m2 VO CENTAR

85 000 ЕУР

01 јул. 14:36 Станови , Скопjе , Скопје

STAN OD 68m2 VO KOZLE

80 000 ЕУР

01 јул. 13:51 Станови , Скопjе , Скопје

STAN OD 65m2 VO AERODROM

55 000 ЕУР

Кон почеток