Македонски | Shqip | English |

City Partner

Вашиот градски партнер за недвижнини

Издавање и продажба на секаков вид на недвижности:   Прикажи повеќе Издавање и продажба на секаков вид на недвижности:
- станови
- куќи
- деловни простори
- плацеви
City Partner
Илинденска 43/2
Центар, Скопjе
Денес 03:38 Станови , Скопjе , Центар

EKSTRA LUX DUPLEKS VO CRNICHE

1 200 ЕУР /месечно

Вчера 22:25 Станови , Скопjе , Центар

NOV STAN VO DEBAR MAALO ZA KANCELARII

250 МКД /месечно

23 авг. 12:56 Станови , Скопjе , Аеродром

KOMPLETNO RENOVIRAN STAN KAJ 3 BISERI

200 ЕУР /месечно

22 авг. 12:34 Станови , Скопjе , Центар

NOV 4 SOBEN STAN VO CENTAR ZA 4 STUDENTI

420 ЕУР /месечно

22 авг. 10:14 Станови , Скопjе , Аеродром

OPREMEN 4 SOBEN STAN VO 3 BISERI AERODROM

350 ЕУР /месечно

16 авг. 12:05 Станови , Скопjе , Центар

PREKRASEN TROSOBEN STAN NA VODNO KAJ KOCO RACIN

250 ЕУР /месечно

15 авг. 10:36 Станови , Скопjе , Аеродром

NOV 3 SOBEN STAN VO AERODROM ZA 4ca STUDENTI

250 ЕУР /месечно

12 авг. 13:15 Станови , Скопjе , Карпош

NOV PREKRASEN STAN VO KARPOS 1,MIDA

300 ЕУР /месечно

12 авг. 11:03 Станови , Скопjе , Центар

PRAZEN 2 SOBEN STAN VO DEBAR MAALO SO PARKING

200 ЕУР /месечно

09 авг. 11:41 Станови , Скопjе , Карпош

OPREMEN 2 SOBEN STAN VO KARPOS 3.ZA STUDENTI

220 ЕУР /месечно

09 авг. 11:25 Станови , Скопjе , Центар

NOV PREKRASEN STAN VO CENTAR KAPISTEC SO GARZA

450 ЕУР /месечно

09 авг. 11:04 Станови , Скопjе , Центар

NOV PRAZEN 2 SOBEN STAN VO DEBAR MAALO SO GARAZA

250 ЕУР /месечно

07 авг. 11:36 Станови , Скопjе , Карпош

ODLICEN 4 SOBEN STAN VO TAFTALIDZE, NOVA

450 ЕУР /месечно

01 авг. 11:15 Станови , Скопjе , Центар

OPREMEN 3 SOBEN STAN VO CENTAR.UNIVERZALNA

250 ЕУР /месечно

30 јул. 12:13 Станови , Скопjе , Кисела Вода

NOV 3 SOBEN STAN VO KISELA VODA 5 min DO CENTAR

280 ЕУР /месечно

30 јул. 11:32 Станови , Скопjе , Центар

NOV STAN NA VODNO SO PREKRASEN POGLED

300 ЕУР /месечно

30 јул. 11:11 Станови , Скопjе , Аеродром

NOV PREKRASEN STAN VO NOVO LISICE

250 ЕУР /месечно

29 јул. 12:55 Станови , Скопjе , Аеродром

NOV LUXUZEN STAN VO AERODROM

400 ЕУР /месечно

29 јул. 11:34 Станови , Скопjе , Карпош

NOV OPREMEN STAN KAJ YAHA KEMAL I NOVA

300 ЕУР /месечно

29 јул. 10:41 Станови , Скопjе , Центар

KOMPLETNO NOVO OPREMEN STAN VO CENTAR KAPISTEC

220 ЕУР /месечно

26 јул. 11:06 Станови , Скопjе , Центар

KOMPLETNO OPREMEN 3SOBEN STAN VO CENTAR UNIVERZALN

280 ЕУР /месечно

25 јул. 12:00 Станови , Скопjе , Центар

DVOSOBEN STAN VO KAPISTEC

66 000 ЕУР

25 јул. 10:55 Станови , Скопjе , Аеродром

NOV DVOSOBEN STAN TOBAKO 2 ELENA LUKA

230 ЕУР /месечно

24 јул. 09:18 Станови , Скопjе , Аеродром

KOMPLETNO OPREMEN 3 SOBEN STAN VO AERODROM

250 ЕУР /месечно

23 јул. 13:09 Станови , Скопjе , Аеродром

KOMPLETNO OPREMEN 3 SOBEN STAN VO AERODROM

250 ЕУР /месечно

23 јул. 11:48 Станови , Скопjе , Центар

NOV PREKRASEN STAN VO CENTAR UNIVERZALNA

450 ЕУР /месечно

23 јул. 11:03 Станови , Скопjе , Карпош

NOV LUXUZEN STAN VO TAFTALIDZE 2

550 ЕУР /месечно

22 јул. 11:15 Станови , Скопjе , Карпош

NOV PREKRASEN 4 SOBEN DUPLEKS VO KOZLE

350 ЕУР /месечно

17 јул. 10:57 Станови , Скопjе , Карпош

PREKRASEN STAN VO KARPOS 4

235 ЕУР /месечно

17 јул. 10:41 Станови , Скопjе , Центар

NOV PREKRASEN MODEREN STAN VO ADORA FLATIRON

290 ЕУР /месечно

17 јул. 10:36 Станови , Скопjе , Центар

NOV TROSOBEN STAN VO DEBAR MAALO SO GARAZA

360 ЕУР /месечно

15 јул. 12:17 Куќи/Вили , Скопjе , Карпош

LUKSUZEN OBJEKT VO TAFTALIDZE II

1 200 ЕУР /месечно

12 јул. 15:00 Станови , Скопjе , Центар

3 SOBEN STAN VO CENTAR.BUNJAKOVEC ZA STUDENTI

250 ЕУР /месечно

12 јул. 11:28 Станови , Скопjе , Карпош

NOVA GARSONJERA VO KARPOS 1 SIMPO

180 ЕУР /месечно

11 јул. 14:01 Станови , Скопjе , Аеродром

EXTRA LUXUZEN STAN VO AERODROM

600 ЕУР /месечно

11 јул. 13:27 Станови , Скопjе , Аеродром

NOVO OPREMEN TROSOBEN STAN VO AERODROM

250 ЕУР /месечно

08 јул. 11:16 Станови , Скопjе , Центар

NOV PREKRASEN 3 SOBEN STAN VO DEBAR MAALO

280 ЕУР /месечно

08 јул. 10:53 Станови , Скопjе , Аеродром

NOVO OPREMEN STAN KAJ NOVA ZELEZNICHKA

250 ЕУР /месечно

05 јул. 12:03 Станови , Скопjе , Аеродром

PREKRASEN 4 SOBEN STAN VO NOVO LISICE

350 ЕУР /месечно

05 јул. 11:11 Станови , Скопjе , Карпош

NOVO OPREMEN 3 SOBEN STAN KAJ CITY MALL

350 ЕУР /месечно

05 јул. 10:58 Станови , Скопjе , Центар

PREKRASEN DVOSOBEN STAN KAJ MLECEN

320 ЕУР /месечно

04 јул. 13:00 Станови , Скопjе , Аеродром

ODLICEN MODEREN 3 SOBEN STAN VO AERODROM SKOPJANKA

250 ЕУР /месечно

Кон почеток