Македонски | Shqip | English |

ФЛОКС АГЕНЦИЈА

Професионалност, тоа кај нас се подразбира

Агенција за недвижности ФЛОКС Ви нуди брза, ефикасна и дискретна купопродажба на недвижен имот со поддршка на банките со кои имаме склучено Договори и одлична соработка.   Прикажи повеќе Агенција за недвижности ФЛОКС Ви нуди брза, ефикасна и дискретна купопродажба на недвижен имот со поддршка на банките со кои имаме склучено Договори и одлична соработка.
Нашиот Тим е сочинет од стручни, динамични и млади личности со долгогодишно искуство.
Ние Ви нудиме во секој момент ажурирана база на податоци на интернет.
Секојдневно се трудиме да ги исполниме сите желби на нашите клиенти, Ви гарантираме правна сигурност и апсолутна дискреција.
Истовремено како овластени проценители вршиме проценки на недвижности, транспортни средства, земјоделски земјишта и насади. Нашето долгогодишно искуство, знаење и стручност е неопходно за успешна соработка. Најдобар доказ за тоа се нашите задоволни клиенти. Повелете и уверете се......

Контактирајте не на:
3082-515,
или на моб: 078/404-900, 078/404-909, 078/404-908
www.floks.com.mk
42.013463 21.439862
Bul.Metropolit Teodosij Gologanov 98/1-12
Скопје, Скопjе   Прикажи мапа
Вчера 12:39 Станови , Скопjе , Скопје

TROSOBEN STAN VO CRNICE

80 000 ЕУР

Вчера 12:24 Станови , Скопjе , Скопје

STANOVI VO CENTAR

16 септ. 13:07 Куќи/Вили , Скопjе , Скопје

KUKA KAJ NOVA GIMNAZIJA POGODNA I ZA DELOVEN PROS

2 300 ЕУР /месечно

Кон почеток