Македонски | Shqip | English |

ЈОЛЕ ДООЕЛ

Сервис Јоле - Штип врши производство на интелигентни полначи за акумулатори, стартери за моторни возила, апарати за заварување, стабилизатори на напон, генератори на напон, како и продажба на опрема за заварување, електричен алат. Вршиме и сервис на електро-мотори, трансформатори, пумпи, генератори на напон, стабилизатори на напон, апарати за заварување и рачен алат.   Прикажи повеќе Сервис Јоле - Штип врши производство на интелигентни полначи за акумулатори, стартери за моторни возила, апарати за заварување, стабилизатори на напон, генератори на напон, како и продажба на опрема за заварување, електричен алат. Вршиме и сервис на електро-мотори, трансформатори, пумпи, генератори на напон, стабилизатори на напон, апарати за заварување и рачен алат.
Телефон за контакт: 078/416-683
E-mail: [email protected],mk
[email protected]
ЈОЛЕ ДООЕЛ
ул. Железничка бр. 16 А,
Штип
Кон почеток