Регистрирај Pazar3 сметка и добиј 50 денари!
Македонски | Shqip | English |

КАМФУД ДООЕЛ

KAMFOOD е компанија која се занимава со издавање и управување со сопствен недвижен имот или недвижен имот земен под закуп и претставува дел од КАМ холдинг група, основана во 1999 година, познати малопродажен ланец со истиот модел како Алди, Лидл, Плус и др Имаме повеќе од 60 КАМ супермаркети низ земјата и започнат е влез на нови пазари во регионот. Прикажи повеќе
KAMFOOD е компанија која се занимава со издавање и управување со сопствен недвижен имот или недвижен имот земен под закуп и претставува дел од КАМ холдинг група, основана во 1999 година, познати малопродажен ланец со истиот модел како Алди, Лидл, Плус и др Имаме повеќе од 60 КАМ супермаркети низ земјата и започнат е влез на нови пазари во регионот.

Hide More

SKOPJE

Центар, Скопjе

Ads In Store

Сите 1-9 од 9
Кон почеток