Македонски | Shqip | English |

KLIMASERVIS CENTAR

Професионален сервис !!!

РЕШЕНИЕ ЗА СИТЕ ПРОБЛЕМИ СО ВАШИОТ КЛИМА УРЕД   Прикажи повеќе РЕШЕНИЕ ЗА СИТЕ ПРОБЛЕМИ СО ВАШИОТ КЛИМА УРЕД
- сервисирање
- монтажа и демонтажа
- чистење (генерално и моментално)
- дополнување со фреон
- продажба
ВАШЕ Е САМО ДА СЕ ЈАВИТЕ, СЕ ДРУГО Е НАША ГРИЖА.
ПРОФЕСИОНАЛНО И ОДГОВОРНО
KLIMASERVIS CENTAR
Скопје, Скопjе
Кон почеток