Регистрирај Pazar3 сметка и добиј 50 денари!
Македонски | Shqip | English |

Kobra-T

Лимот од Кобра, заштеда добра.

20 ГОДИНИ со ВАС!!! Прикажи повеќе
20 ГОДИНИ со ВАС!!!
Пластифициран лим-одлично решение за сите видови покриви. Голема носивост, двојно укрутување, машинско ребровање, повеќе типови на профилација, должина по желба и избор на повеќе бои. Исклучиво ПРВА КЛАСА на лим. Изработка на градежна лимарија од олуци, опшивки, ветер лајсни, слемиња, ували, иксни, снегобрани и др. Hide More

Boris Trajkovski 119 Ind. Zona Pintija

Скопје, Скопjе

Ads In Store

Сите 1-50 од 260
Кон почеток