Македонски | Shqip | English |

MOVE IN

Посредување во промет со недвижен имот
MOVE IN
42.013463 21.439862
ул. Никола Тесла бр. 22/2-6
09 апр. 10:48 Станови , Скопjе , Скопје

Brand New apartment Vodno-280 ЕУР

280 ЕУР /месечно

05 апр. 12:17 Станови , Скопjе , Центар

Excellent 150м2 apartment in Center

550 ЕУР /месечно

03 апр. 11:51 Станови , Скопjе , Карпош

2 BEDROOMS APARTMENT KARPOSH 2

420 ЕУР /месечно

Кон почеток