Македонски | Shqip | English |

D-mobile

D-Mobile

Продажаба на Нови и Половни Мобилни Телефони,Галантерија и Сервис.   Прикажи повеќе Продажаба на Нови и Половни Мобилни Телефони,Галантерија и Сервис.
СЕ НЕ ЕДНО МЕСТО
Локација
Ново Лисиче
Кај трите Кули Спроти Blizoo
D-mobile
Vidoe Smilevski Bato Br 5 Nasproti Postata
Скопје, Скопjе
01 апр. 14:57 Мобилни телефони , Скопjе , Скопје

Huawei p20 lite

190 ЕУР

01 апр. 14:56 Мобилни телефони , Скопjе , Скопје

Huawei Y7 prime

130 ЕУР

01 апр. 14:56 Мобилни телефони , Скопjе , Скопје

Iphone 8

500 ЕУР

01 апр. 14:56 Мобилни телефони , Скопjе , Скопје

Iphone 8 plus

450 ЕУР

01 апр. 14:55 Мобилни телефони , Скопjе , Скопје

iPhone 7 plus

350 ЕУР

26 мар. 21:05 Мобилни телефони , Скопjе , Скопје

Samsung Galaxy s6

100 ЕУР

13 мар. 17:21 Мобилни телефони , Скопjе , Скопје

Samsung A5 2017

130 ЕУР

13 мар. 17:17 Мобилни телефони , Скопjе , Скопје

Samsung Galaxy S8

250 ЕУР

13 мар. 17:14 Мобилни телефони , Скопjе , Скопје

Samsung s8+

230 ЕУР

13 мар. 17:10 Мобилни телефони , Скопjе , Скопје

Samsung J5 2017

6 500 МКД

13 мар. 16:59 Мобилни телефони , Скопjе , Скопје

Iphone X

630 ЕУР

13 мар. 16:53 Мобилни телефони , Скопjе , Скопје

Iphone 8

380 ЕУР

26 фев. 15:47 Мобилни телефони , Скопjе , Скопје

Samsung Galaxy S9

350 ЕУР

26 фев. 15:43 Мобилни телефони , Скопjе , Скопје

iPhone 8 Neverlock

380 ЕУР

26 фев. 15:42 Мобилни телефони , Скопjе , Скопје

iPhone X

670 ЕУР

20 фев. 15:59 Мобилни телефони , Скопjе , Скопје

Samsung Galaxy A8

160 ЕУР

07 фев. 12:36 Мобилни телефони , Скопjе , Скопје

iPhone 7 Neverlock

260 ЕУР

23 јан. 16:00 Мобилни телефони , Скопjе , Скопје

Samsung Galaxy S7

150 ЕУР

23 јан. 15:53 Мобилни телефони , Скопjе , Скопје

iPhone 6s

180 ЕУР

24 дек. 23:08 Мобилни телефони , Скопjе , Скопје

iPhone X kako nov

680 ЕУР

22 ноем. 16:10 Мобилни телефони , Скопjе , Скопје

Samsung Galaxy Note 8

420 ЕУР

21 ноем. 17:08 Мобилни телефони , Скопjе , Скопје

Samsung Galaxy J3 2017

5 500 МКД

21 ноем. 17:06 Мобилни телефони , Скопjе , Скопје

Samsung Galaxy Note 4

120 ЕУР

31 окт. 10:45 Мобилни телефони , Скопjе , Скопје

iPhone 7

300 ЕУР

31 окт. 10:45 Мобилни телефони , Скопjе , Скопје

Samsung Galaxy S8

300 ЕУР

31 окт. 10:45 Мобилни телефони , Скопjе , Скопје

Samsung Galaxy S7

180 ЕУР

31 окт. 10:44 Мобилни телефони , Скопjе , Скопје

Samsung Galaxy J6

160 ЕУР

02 окт. 18:01 Мобилни телефони , Скопjе , Скопје

iPhone 8

480 ЕУР

02 окт. 17:40 Мобилни телефони , Скопjе , Скопје

Samsung Galaxy S8

330 ЕУР

07 септ. 16:42 Мобилни телефони , Скопjе , Скопје

Samsung Galaxy S8

330 ЕУР

Кон почеток