Македонски | Shqip | English |

NEDVIZNOSTI MAREK - GOSTIVAR

ГОЛЕМ ИЗБОР НА СТАНОВИ,КУЌИ,ПЛАЦЕВИ...

"NEDVIZNOSTI MAREK"   Прикажи повеќе "NEDVIZNOSTI MAREK"
ГОЛЕМ ИЗБОР НА СТАНОВИ, КУЌИ,ДУЌАНИ, ПЛАЦЕВИ И ВИКЕНД КУЌИ ВО МАВРОВО

"НЕДВИЖНОСТИ МАРЕК"
РУДСКИ МАРЕК Е САМОСТАЛЕН АГЕНТ ЗА ПОСРЕДУВАЊЕ ПРИ ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖЕН ИМОТ,КОЈ ВИ НУДИ СОРАБОТКА ЗА СЛЕДНОТО:
ДА МОЖЕТЕ ДА КУПИТЕ НЕДВИЖЕН ИМОТ, ИЛИ ДА ГО ПРОДАДЕТЕ ВАШИОТ НЕДВИЖЕН ИМОТ ВО ГОСТИВАР.

СО ПОЧИТ
Марек Рудски
NEDVIZNOSTI MAREK - GOSTIVAR
41.820455096140 20.913848876953
MAJOR CEDE FILIPOSKI BR.30
24 мар. 19:52 Куќи/Вили , Гостивар

MAVROVO VILA SO POGLED NA EZERO

37 000 ЕУР

19 апр. 23:30 Куќи/Вили , Гостивар

ZA HOTEL ILI PENZIONERSKI DOM VO SKOPJE

790 000 ЕУР

Кон почеток