Македонски | Shqip | English |

Novel Nedviznosti

Гаранција за успешна соработка - Новел Недвижности

Агенција „Новел Недвижности“ - Успех базиран на одлично познавање на пазарот на недвижности и разбирање на потребите на нашите клиенти !
Novel Nedviznosti
бул.Партизански Одреди 40-1/1
Скопје, Скопjе
Вчера 11:36 Станови , Скопjе , Скопје

Opremen 2-sob stan Vlae

48 700 ЕУР

Вчера 11:23 Станови , Скопjе , Скопје

Se prodava stan, 40m2-Centar

47 000 ЕУР

Вчера 11:19 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 2-sob namesten stan-Kapistec

220 ЕУР /месечно

Вчера 11:13 Станови , Скопjе , Скопје

Se prodava stan 56m2-Taftalidze 1

56 000 ЕУР

Вчера 11:04 Станови , Скопjе , Скопје

Nov, 3-sob stan, 66m2-Kozle

78 500 ЕУР

Вчера 11:00 Станови , Скопjе , Скопје

Se prodava 2-sob stan-Kisela Voda

43 000 ЕУР

Вчера 10:56 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 2-sob stan vo Aerodrom

180 ЕУР /месечно

Вчера 10:45 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 2-sob namesten stan-Aerodrom

250 ЕУР /месечно

Вчера 10:43 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava kat od kuka 125m2 Przino

400 ЕУР /месечно

Вчера 10:39 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 2-sob namesten stan vo Debar Maalo

230 ЕУР /месечно

Вчера 10:39 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava namesten stan 70m2 Avtokomanda

200 ЕУР /месечно

21 мај 16:33 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 3 sob namesten stan Vodno

320 ЕУР /месечно

21 мај 16:25 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 2 sob namesten stan Debar Maalo

300 ЕУР /месечно

21 мај 16:20 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 2 sob namesten stan Kozle

250 ЕУР /месечно

21 мај 15:53 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava namestena garsonjera-Gjorce Petrov

130 ЕУР /месечно

21 мај 15:41 Станови , Скопjе , Скопје

Nov, nevseluvan namesten stan-Flatiron

400 ЕУР /месечно

21 мај 15:37 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 2-sob namesten stan-Aerodrom

250 ЕУР /месечно

21 мај 15:29 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 2-sob namesten stan-Debar Maalo

300 ЕУР /месечно

21 мај 15:27 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 2-sob namesten stan Vodno

300 ЕУР /месечно

21 мај 15:26 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava nov 3-sob namesten stan-Vodno

400 ЕУР /месечно

21 мај 15:22 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 2-sob namesten stan-Aerodrom

200 ЕУР /месечно

17 мај 14:38 Куќи/Вили , Скопjе , Скопје

Se izdava nova nevselena kuka vo Bardovci

1 300 ЕУР /месечно

16 мај 13:14 Станови , Скопjе , Скопје

Nov, 3-sob stan, 84m2-Kisela Voda

76 500 ЕУР

16 мај 13:06 Станови , Скопjе , Скопје

Nov 2 soben stan Karpos 4

54 000 ЕУР

16 мај 13:05 Станови , Скопjе , Скопје

Nov 2 sob stan Karpos 4

54 600 ЕУР

16 мај 13:03 Станови , Скопjе , Скопје

3-sob stan 61m2 Micurin

58 000 ЕУР

16 мај 11:25 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 2-sob namesten stan Centar

250 ЕУР /месечно

16 мај 11:19 Станови , Скопjе , Скопје

2 soben stan 53m2 Taftalidze 1

1 070 ЕУР

16 мај 10:53 Станови , Скопjе , Скопје

Stan novogradba 42m2 Taftalidze 1

46 500 ЕУР

16 мај 10:52 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 2-sob namesten stan-Karpos 4

230 ЕУР /месечно

16 мај 10:48 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 2-sob namesten stan vo Centar

320 ЕУР /месечно

16 мај 10:42 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 3-sob namesten stan Centar

550 ЕУР /месечно

16 мај 10:31 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 3-sob namesten stan-Novo Lisice

320 ЕУР /месечно

16 мај 10:25 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 2-sob namesten stan-Centar

300 ЕУР /месечно

16 мај 09:47 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava namestena garsonjera Centar

250 ЕУР /месечно

16 мај 09:44 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava stan otvoreno studio Debar Maalo

250 ЕУР /месечно

16 мај 09:42 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 2-sob namesten stan-Kisela Voda

250 ЕУР /месечно

09 мај 10:44 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 3-sob namesten stan vo Centar

450 ЕУР /месечно

09 мај 10:40 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 2-sob namesten stan vo Centar

380 ЕУР /месечно

08 мај 15:31 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 2 sob namesten stan Aerodom

200 ЕУР /месечно

08 мај 11:02 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava prazen stan, 120m2-Taftalidze 1

550 ЕУР /месечно

08 мај 10:57 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 3-sob namesten stan-Cevahir Sky City

380 ЕУР /месечно

07 мај 15:24 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava nov 2 sob prazen stan Taftalidze 1

200 ЕУР /месечно

07 мај 13:32 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 4 sob namesten stan so dvor Crnice

500 ЕУР /месечно

07 мај 13:24 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 2 sob namesten stan Kapistec

300 ЕУР /месечно

07 мај 13:15 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava duplex stan 135m2 Centar

800 ЕУР /месечно

07 мај 13:10 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 3sob namesten stan Aerodrom

300 ЕУР /месечно

Кон почеток