Македонски | Shqip | English |

Peko-Teks

Peko-Teks

Тренерки Машки,Женски,Детски во повеке модели и голем избор на бои.Состојки на материјалот од кој се изработени памук,ликра и полиестер Extra!!! Квалитет.   Прикажи повеќе Тренерки Машки,Женски,Детски во повеке модели и голем избор на бои.Состојки на материјалот од кој се изработени памук,ликра и полиестер Extra!!! Квалитет.
Поло маици Машки и Женски модели Голем избор на бои и комбинации во повеке бои можат да бидат наменети и како рекламен материјал за печатење.
Обични маици за печатење во сите бои со одличен квалитет.
Дојдете погледнете и уверете се во квалитетот!!!
Peko-Teks
41.922716166739 22.412109375
Skopska 9/8
Кочани   Прикажи мапа
Кон почеток