Регистрирај Pazar3 сметка и добиј 50 денари!
Македонски | Shqip | English |

Primat Stip, Lazo Jordanov

PRIMAT STIP

.....Наше Лично Производство и Продажба Достава Веднаш... Прикажи повеќе
.....Наше Лично Производство и Продажба Достава Веднаш...

1. ПРОИЗВОДИ ЗА ГРАДЕЖНИШТВО
Жабици за скеле стабилни и вртливи,со Т-штраф и без Т-штраф,
Кајли за шеловање на оплати,
Натезни глави за во градежништвото,
Продолжетоци - наставци за скеле,
Коцки(калупи) за испитување на бетон.

2. АЛАТИ
Изработка на сите видови за лиење гума и пластика,
Штанцување и извлекување на лим со различна дебелина,
Ковање и пресување на метал.

3.КОЛИЧКИ
За транспорт на материјал со разна носивост,
Угостителски за послужување храна на гости,
Колички за индустриски хали,
Штендери за конфекции.

4. ТРКАЛА
Tерeтни транспортни од Ф70-Ф200 стабилни и вртливи, со кочница и без кочница, со разна носивост, пластични, метални, лиени и гумирани, со лагер еден или два и по желба во зависност од вашите потреби и тежина која ќе ви одговара. Тркалца кои не оставаат трага на подот излиени од специјална гума, наменети за болници, угостителски објекти итн.

5. УСЛУГА
Изработка на сите врсти на производи од гума и метал, према доставен цртеж или примерок.
Валци за транспортни траки - ленти за рударство и индустрија секакви и др.

*Примат Дооел Штип* Ул Верациривири бр.20 Штип Дипл.маш.инг.Лазар Јорданов 070 210776 тел.фах.032 380375 [email protected]


..цени по договор на големо и мало
начин на плаќање модел и достава.....по договор..
...Производството е како на сликите.........
...побарајте не .. за се има договор..
...25 година македонски производи... Hide More

Ul. Veraciriviri br. 20. Stip

Штип

Ads In Store

Сите 1-50 од 95
Кон почеток