Македонски | Shqip | English |

ALL ROLL DIZAJN

PVC PROZORI ROLETNI KOMARNICI VENECIJANER VARIOLAJT ROLO ZEBRA ZAVESI

СПЕЦИЈАЛНА АКЦИЈА НА 36 РАТИ БЕЗ КАМАТА ЗА СИТЕ НАШИ ПРОИЗВОДИ:   Прикажи повеќе СПЕЦИЈАЛНА АКЦИЈА НА 36 РАТИ БЕЗ КАМАТА ЗА СИТЕ НАШИ ПРОИЗВОДИ:
- ПВЦ ПРОЗОРИ И ВРАТИ ОД ГЕРМАНСКИ ПРОФИЛ АЛУПЛАСТ
- ВЦ ВРАТИ
- СОБНИ ВРАТИ
- БЛИНДОР ВРАТИ
- ГАРАЖНИ ВРАТИ
- PVC И АЛУМИНИУМ РОЛЕТНИ
- КОМАРНИЦИ ОД СИТЕ ТИПОВИ
- ВЕНЕЦИЈАНЕР РОЛЕТНИ - АЛУМИН И ДРВЕН
- ВАРИОЛАЈТ ЗАВЕСИ -ПЛАТНО И ПВЦ
- ЗЕБРА И МИНИ ЗЕБРА ЗАВЕСИ
- РОЛО И МИНИ РОЛО ЗАВЕСИ

ЕДИНСТВЕНО ВО МАКЕДОНИЈА И САМО КАЈ НАС НА ЕДНО МЕСТО ЗА СИТЕ НАШИ КЛИЕНИТИ ОБЕЗБЕДИВМЕ
• 0% камата
• 0% учество
• 0% провизија за аплицирање
• 0% провизија за администрирање на кредит
• 0 МКД трошок за апликација, надомест за разгледување и обработка на барањето.

Повелете во нашите продажни салони во Скопје, Битола и Кавадарци и уверете се во квалитетот на нашите производи за кои добивате гаранција на прозиводот, гаранција на монтажа и неограничен обезбеден сервис.

ИНФО ЗА НАРАЧКИ И МЕРКИ НА:
077/670-691
ALL ROLL DIZAJN
Ul.69/4 salon Bul. Boris Trajkovski 314b
Аеродром, Скопjе
Кон почеток