Македонски | Shqip | English |

TERMALIFT

Ваш партнер за вилушкари, лифтови и раб. платформи

Вашиот најдобар избор за вилушкари, лифтови и работни платформи. Овластен дилер за Toyota вилушкари на целиот балкан. Професионални сервисни екипи со мобилен сервис и сопствен магацин за резервни делови.   Прикажи повеќе Вашиот најдобар избор за вилушкари, лифтови и работни платформи. Овластен дилер за Toyota вилушкари на целиот балкан. Професионални сервисни екипи со мобилен сервис и сопствен магацин за резервни делови.
Преку 300 вилушкари на лагер.
Повелете посетете не.
TERMALIFT
Ulica 100, Izdustriska zona, Karposh
Куманово
Кон почеток