Македонски | Shqip | English |

The Gallery Caffe

Every Secret has a Price!

The Gallery Caffe се наога во центарот на скопје близу зоолошката градина. Нашата цел е ЗАДОВОЛЕН МУШТЕРИЈА, а тоа го постигнуваме со квалитетна и брза услуга.   Прикажи повеќе The Gallery Caffe се наога во центарот на скопје близу зоолошката градина. Нашата цел е ЗАДОВОЛЕН МУШТЕРИЈА, а тоа го постигнуваме со квалитетна и брза услуга.

ПРЕДПОСТАВУВАМЕ ДЕКА СРЕЌНИ ЛУЃЕ ДОАЃААТ КАЈ НАС, СЕКОЈ СААТ Е СРЕЌЕН ВО The Gallery!
42.013463 21.439862
Franklin Ruzvelt 63A/2
Скопје, Скопjе   Прикажи мапа
Кон почеток