Македонски | Shqip | English |

Villa Renessans - Ohrid

Villa Renessans - Ohrid

слободно од 04.08.2013 (недела)   Прикажи повеќе слободно од 04.08.2013 (недела)
Villa Renessans - Ohrid се наоѓа во центерот на Охрид.
Респолага со 7 комплетно уредени соби со хотелски стандарди.
Секоја од собите има:
- сопствена бања
- квалитетни СИМПО кревети
- ТВ со 50 канали
- клима
- фрижидер
- бежичен интернет

www.villarenessans.com
[email protected]

tel. +389 0 75 42 88 64
0 70 49 88 50
0 78 40 87 13
41.119711047118 20.796529054641
bul. Turisticka br. 87. Ohrid
Охрид   Прикажи мапа
Кон почеток