Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

Reflektor CN-70

6 770 MKD

Company advertisement For sale by: TD Panter Faks 11 Apr 12:11 Log into the company to make changes
TD Panter Faks
LED Ceiling Light 20W 810 MKD
Portable Oxygen Concentratot 23 400 MKD
SanDisk Ultra SD – HC 32GB 40MB/s    900 MKD
Dron Phantom 4 PRO+ 134 990 MKD
Reflektor za kamera
TD Panter Faks
Пантерфакс е фирма која е основана 1996 година чија дејност е трговија со видео и аудио опрема. Се вбројуваме меѓу најуспешните во областа на електронската заштита. Денес во современиот свет на живеење им помагаме на нашите потрошувачи и клиенти на поедноставен и полесен начин да дојдат до реализација на своите потреби од областа на: - аудио-видео надзор, - хардвер и софтвер, - медии и потрошен материјал, - осветлување (рефлектори), комплетна опрема за работа на продукции и ТВ куќи. Исто така поседуваме богата палета на машини за броење на банкноти, монети и детектори за пари. Пантерфакс е сертифициран овластен дистрибутер на повеќето брендови кои ги увезува.
Visit our store page
Zivko Cingo 4 Show on the map
078/388-899
http://www.panterfax.com/index.html
TD Panter Faks
078/388-899
TD Panter Faks
PRIRODEN SIRUP 0 MKD
Dual ion cleanse detox bath with TENS massage mode 18 525 MKD
SanDisk Extreme SD HC 32GB 60MB s 1 500 MKD
Tretman princip ured GD 02 5 100 MKD
To the top