Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

METALNI ROLETNI ZA OGRADI

Company advertisement For sale by: Ljupcho Dimitrov 18 Apr 13:32 Delete, Edit or Renew Your Ad
Ad type
For sale
Advertised by
Private
Location
Gevgelija
Произведуваме панели за огради по димензија за таа цел бараме МАЈСТОРИ - БРАВАРИ за соработка, испораката е од наша страна обезбедена. 100% чист твл со дебелина од 1,2мм без корозија и маснотии. Контактирајте не на тел. 070766056
Ljupcho Dimitrov
+38970766056
To the top