Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

Obrabotka i montaza na zelezarski lim

Company advertisement For sale by: Инженеринг Трејд 09 Feb 14:40 Log into the company to make changes
Ad type
For sale
Advertised by
Store
Location
Skopje
Инженеринг Трејд од Скопје врши кровопокривачки работи со поцинкуван и пластифициран лим во сите бои. Поседува машини за обработка на лим во форма на трапез со исклучиво квалитетно линиско ребро како и машини за обработка на лимот во форма на керамида и ламперија.

Изработка на олуци и секаков вид лимени производи.

Брзата и квалитетна услуга се нашиот заштитен знак

*Можност за плаќање на рати без камата.
Инженеринг Трејд
Инженеринг Трејд од Скопје врши кровопокривачки работи со поцинкуван и пластифициран лим во сите бои. Поседува машини за обработка на лим во форма на трапез со исклучиво квалитетно линиско ребро како и машини за обработка на лимот во форма на керамида и ламперија. Со речиси 25 годишно искуство во кровопоривачки работи, Инженеринг Трејд се смета за една од водечките компании во оваа дејност на територијата на Република Македонија. Во текот на овие години е изградено богато портфолио на извршени работи и соработници кои се потврда за квалитетот и капацитетот на самата компанија. Илјадници куќи, згради, хотели, клинички центри, спортски сали, училишта и факултети се одлучија за квалитетен производ и услуга. Сторете го тоа и вие. *Можност за плаќање на рати без камата.
Visit our store page
Бул. Борис Трајковски бр.264 Show on the map
070-219-593
https://www.inzeneringtrade.com.mk
Инженеринг Трејд
070-219-593
Leaflet
To the top