Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

T.straf Zabici za skele Kajli za selovanje i dr

25 MKD

Company advertisement For sale by: Primat Stip, Lazo Jordanov 26 Nov 14:53 Log into the company to make changes
Leaflet
Primat Stip,  Lazo Jordanov
Sttraf Zabici za skele Spojki Stegi Kajli se  novi 25 МКД
Alat za serisko proizvodstvo Lim Guma Metal izrab 88 ЕУР
Nastavci za skele zapki kajli trkala stegi spojki 65 МКД
Trkalca Fi 80-200 novi vrtlivi-stabilni lieni i dr 888 МКД
Ad type
For sale
Advertised by
Store
Location
Štip
Наше Лично Производство и Продажба и Достава Веднаш...

1. ПРОИЗВОДИ ЗА ГРАДЕЖНИШТВО
Жабици за скеле стабилни и вртливи, со и без Т-штрафови
Кајли за шеловање на оплати,
Натезни глави за во градежништвото,
Продолжетоци за скеле,
Коцки(калупи) за испитување на бетон.

2. ТРКАЛА
Tерeтни транспортни од Ф70-Ф200 стабилни и вртливи, со кочница и без кочница, со разна носивост, пластични, метални, лиени и гумирани, со лагер еден или два и по желба во зависност од вашите потреби и тежина која ќе ви одговара. Тркалца кои не оставаат трага на подот излиени од специјална гума, наменети за болници, угостителски објекти итн.

3. КОЛИЧКИ
За транспорт на материјал со разна носивост,
Угостителски за послужување храна на гости,
Колички за индустриски хали,
Штендери за конфекции.

4. АЛАТИ
Изработка на сите видови за лиење гума и пластика,
Штанцување и извлекување на лим со различна дебелина,
Ковање и пресување на метал.

5. УСЛУГА
Изработка на сите врсти на производи од гума и метал, према доставен цртеж или примерок.
Валци за транпортни траки-ленти за рударство и индустрија, секакви и др.

*Примат Дооел Штип* Ул Верациривири бр.20 Штип
Дипл.маш.инг.Лазар Јорданов 070 210776 тел.фах.032 380375
[email protected]

цени по договор во зависност од количините на големо и мало
начин на плаќање модел и достава.....
.. производи како на сликите...
.. побарајте не.....за се има договор..
.. 24 години Македонски Производи..
Primat Stip, Lazo Jordanov
.....Наше Лично Производство и Продажба Достава Веднаш... 1. ПРОИЗВОДИ ЗА ГРАДЕЖНИШТВО Жабици за скеле стабилни и вртливи,со Т-штраф и без Т-штраф, Кајли за шеловање на оплати, Натезни глави за во градежништвото, Продолжетоци - наставци за скеле, Коцки(калупи) за испитување на бетон. 2. АЛАТИ Изработка на сите видови за лиење гума и пластика, Штанцување и извлекување на лим со различна дебелина, Ковање и пресување на метал. 3.КОЛИЧКИ За транспорт на материјал со разна носивост, Угостителски за послужување храна на гости, Колички за индустриски хали, Штендери за конфекции. 4. ТРКАЛА Tерeтни транспортни од Ф70-Ф200 стабилни и вртливи, со кочница и без кочница, со разна носивост, пластични, метални, лиени и гумирани, со лагер еден или два и по желба во зависност од вашите потреби и тежина која ќе ви одговара. Тркалца кои не оставаат трага на подот излиени од специјална гума, наменети за болници, угостителски објекти итн. 5. УСЛУГА Изработка на сите врсти на производи од гума и метал, према доставен цртеж или примерок. Валци за транспортни траки - ленти за рударство и индустрија секакви и др. *Примат Дооел Штип* Ул Верациривири бр.20 Штип Дипл.маш.инг.Лазар Јорданов 070 210776 тел.фах.032 380375 [email protected] ..цени по договор на големо и мало начин на плаќање модел и достава.....по договор.. ...Производството е како на сликите......... ...побарајте не .. за се има договор.. ...25 година македонски производи...
Visit our store page
Ul. Veraciriviri br. 20. Stip Show on the map
070210776 , 032 380375
Primat Stip, Lazo Jordanov
070 210 776 , 032 380 375
Leaflet
Primat Stip,  Lazo Jordanov
Spojki Stegi Zabici za skele Kajli Nastavci Trkala 1 888 МКД
Zabici za fasadno skele Vrtlivi Stabilni Kajli nov 4 ЕУР
Oprema za gradeznistvo Zapki Kajli Trkala dr novi -
PROIZVODI ZA GRADEZNISTVO 190 МКД
To the top