Македонски | Shqip | English |

KOLICKA ZA BLIZNACI I DVE DETSKI KREVETI

For sale by: фитим 07 Jun 16:36 Delete, Edit or Renew Your Ad
Buy this item for 2,000 MKD / monthly
Apply now! >
Price:

300 EUR

Location: Butel, Skopje
Products : Furniture and Accessories
ПРОДАВАМ КОЛИЧКА ЗА БЛИЗНАЦИ, ПРОИЗВЕДЕНО 2015, ПРВ СОПСТВЕНИК. КУПЕНИ СЕ ВО ХОЛАНДИА 1500 е. Едниот модел е во лежачка позиција, и другото е во седначка позиција.
Исто така продавам и две Детски кревети за близнаци со се душеци цената за душеците изнесува 100 евра за двете.
There are no visited ads
To the top