Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

Novi jambolii

For sale by: Mile 27 Nov 19:04 Delete, Edit or Renew Your Ad
Се продаваат нови јамболии
една (1,30м-2,10м)
две со димензии (2м-2,25м)
две со димензии (2.15м-2,25м)
две со димензии (1,50м-2,15м)
две јамболии шах со димензии (3,40м-1,55м)
две јамболии шах со димензии (1,90м-1м)
една јамболија зелена (2,25м-1,40м)

Исто така се продаваат два нови Родопски килими со димензии 2,25м - 1,50м

Два нови прекривачи со димензии 2,25м-1,50м
Два нови прекривачи со димензии 2м-1,50м

Се продаваат нови рачно изработени по шема мотиви, плетеници, чаршави.

Рачен мотив изработен по шема - чаршав, ЛОВ НА ЕЛЕНИ, (со димензии 1,90м-1,20м. плетено со 70)

Рачен мотив изработен по шема - РАЈСКО ОВОШЈЕ.(плетено со 70)

Рачен мотив изработен по шема - РАЗИГРАНОТО ЛАЛЕ.(плетено со 70)

Рачен мотив изработен по шема - ЦВЕТНИ РУЖИ (плетено со 70)

Исто така се продава и полинтлес.

ЦЕНА ПО ДОГОВОР
Телефон за контакт - 071349276 и 076214430
Leaflet
To the top