Company ad Published: Feb 16 2022 10:54

ZEBRA ROLETNI VENECIJANER VARIOLAJT KOMARNICI

EUR

Published: Feb 16 10:54
Views: 447
Производство , монтажа и сервис на високо квалитетни венецијанер ролетни, варилајт , роло и зебра завеси, пвц и алуминиум ролетни, комарници од сите видови.

*ВЕНЕЦИЈАНЕР РОЛЕТНИТЕ се изработуваат од алуминиумски ламели со ширина од : 16мм и 25мм и дебелина од 20 микрони. Венецијанерот го има во избор од повеќе дезени и бои и во варијанта со перфорирани ламели,копија на дрво, со бордури, дрвен венецијанер, ал.венецијанер од 35мм и 50мм.
____________________________________________

*ВАРИОЛАЈТ ЗАВЕСИТЕ – претставуваат вертикални ленти кои висат на алуминиумска водилка во која е сместен механизам за управување со завесата.
____________________________________________

*ЗЕБРА ЗАВЕСИТЕ претставуваат двослојни наизменични полу-непроѕирни и чисто плетени ткаени крила кои обезбедуваат визуелна елеганција за самите прозори и врати во Вашиот дом.
____________________________________________
*РОЛО ЗАВЕСИТЕ се замена за надворешните ролетни. Во зависност од материјалот од кои се изработуваат, можат да се користат за комплетно затемнување (blackout) или со различна пропусливост на светлина, роло завесите најчесто се изработуваат од пластифициран материјал т.н screen , кој се и незапаливи.
____________________________________________

Воедно работиме и со монтажа на ПВЦ и АЛ РОЛЕТНИ и КОМАРНИЦИ И ТЕНДИ од сите типови.
Нудиме соработка и големопродажба на ролетари,занаетчии и производители на ПВЦ И АЛ столарија од цела Македонија. За повеќе информации,прашања и нарачки
____________________________________________
Venecijanki , venecijaner roletni , venecijan, Variolajt zavesi , rolozavesi , drven venecijaner , PVC Prozori i vrati , roletni , komarnici, rolo zebra , венецијанки, венецијанер ролетни , венецијан , вариолајт завеси , роло зебра завеси , ПВЦ / PVC Прозори и врати , пластични ролетни , алумин ролетни , комарници , roletar , ролетар

077670691
Link description

ОлРол Дизајн

ОлРол Дизајн
Visit our store page

ул, 69 бр 4 Show on the map

077670691

Secure delivery with Falcon
Payment after inspection of goods
Direct delivery
Buy now
Delivery via “Ecologistic”: from MKD
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade
Buy

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information