Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

АРХИТЕКТУРА ПРОЕКТИРАЊЕ ДИЗАЈН И УРЕДУВАЊЕ

0 MKD

For sale by: KARH_Atelier 25 Feb 17:53 Delete, Edit or Renew Your Ad
Ad type
For sale
Advertised by
Private
Equipment
Other
KARH_Atelier - Cтудио за Архитектура, Дизајн и Уредување на домот преку следење на најнови трендови. Секоја инспирација прикажана во 3Д проекција. 🏘📐

KARH_Atelier ги нуди следниве услуги:
- ПРОЕКТИРАЊЕ И ДИЗАЈН на секаков тип на објекти (станбени куќи, згради, административни и комерцијални објекти, индустриски погони и магацини)
- ИЗРАБОТКА НА ПРОЕКТИ (од идеен проект - до изведбени проекти со одобрение за градба со целокупна потреба документација : фаза архитектура, фаза статика, енергетска ефикасност, ППЗ, водовод и канализација, електрика).
- 3D РЕНДЕРИ- за фотореалистичен приказ на вашиот објект или ентериер.
- Со долгогодишно искуство и ги поседуваме сите потребни овластувања.

- Консултации и цени по договор.
077727086

https://karh-atelier.business.site/
https://www.instagram.com/karh_atelier/
KARH_Atelier
077727086
To the top