Company ad Published: Aug 08 2022 03:30

Clean and strip filc diskovi za poliranje Inotek

MKD

Published: Aug 08 03:30
Views: 655
Clean and Strip дискови за чистење и отстранување на корозија, налепници, лепило од метал без да го оштети металот.
Филцани дискови за полирање на метални и други површини.
Ламеларен диск од филц и полни дискови од филц. Се монтираат на стандардни полирки или брусилки.

Посетете не и на нашиот сајт www.inotek.mk
Инотек алати дооел Скопје
Контакт телефони :
(02) 5511922 или
078203021

Работиме со УНДП грантови за новоотворени сервисни работилници


Имате одобрено грант од УНДП за купување на алат за вашиот новоотворен сервис ? Обратете се кај нас, во Инотек алати. Со задоволство ќе ви помогнеме околу изборот на најдобриот алат од многу реномирани европски брендови.
Ви нудиме:
- Рачен алат
- Помошен рачен алат
- Специјален алат за сите видови возила
- Колички за алат
- Пескари
- Ултразвучни кади
- Технички спрееви и др.
Купете од директен увозник од Европа.
2 години гаранција на купениот алат.
Испорака од лагер.
Посетете не и на нашиот сајт www.inotek.mk
Инотек алати дооел Скопје
Контакт телефони :
(02) 5511922 или
078203021
078314435

Пуштете барање на нашата е-маил адреса: info@inotek.mkweb strana: www.inotek.mk

mail: info@inotek.mk
Link description

Инотек Алати

Инотек Алати е компанија со долгогодишно искуство во делот на одржувањето и решавањето конкретни проблеми на нашите корисници.  
Програми кои ги работиме:
- Клингерити, плетеници (тефлонски, стакло- керамика, графит),
- Механички заптивачи за пумпи и сл.
- Средства за подмачкување, за заштита од корозија, масти, спрееви, масла, емулзии и др.
- Полиуретански лепила за авто стакла, стаклени фасади, дихт маси за авто лакери.
- Инженерски лепила за сите намени, цијаноакрилати,  течен метал.
- Заптивни материјали за хидраулика и пневматика, О ринзи, Силикон, Витон.
- Гумени производи по порачка, за прехрамбена индустрија. Материјал НБР, Силикон, Витон.
- Технички пластики ПТФЕ, ПОМ во "ф" и плоча, тефлонска фолија, мрежа тефлонска и др.
- Рачен алат механичарски и наменски од Германскиот производител BGS Technic.
- Метални стеги со димензии до Ф 110 мм.
- Силиконски лепила до 300 односно 1500Ц за печки и камини.
Visit our store page
Secure delivery with Falcon
Payment after inspection of goods
Direct delivery
Buy now
Delivery via “Ecologistic”: from MKD
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

Инотек Алати е компанија со долгогодишно искуство во делот на одржувањето и решавањето конкретни проблеми на нашите корисници.  
Програми кои ги работиме:
- Клингерити, плетеници (тефлонски, стакло- керамика, графит),
- Механички заптивачи за пумпи и сл.
- Средства за подмачкување, за заштита од корозија, масти, спрееви, масла, емулзии и др.
- Полиуретански лепила за авто стакла, стаклени фасади, дихт маси за авто лакери.
- Инженерски лепила за сите намени, цијаноакрилати,  течен метал.
- Заптивни материјали за хидраулика и пневматика, О ринзи, Силикон, Витон.
- Гумени производи по порачка, за прехрамбена индустрија. Материјал НБР, Силикон, Витон.
- Технички пластики ПТФЕ, ПОМ во "ф" и плоча, тефлонска фолија, мрежа тефлонска и др.
- Рачен алат механичарски и наменски од Германскиот производител BGS Technic.
- Метални стеги со димензии до Ф 110 мм.
- Силиконски лепила до 300 односно 1500Ц за печки и камини.
655
Buy now

Delivery via “Ecologistic”: from 210 MKD

Secure delivery with Falcon

Payment after inspection of goods

Direct delivery

025511922

Address:

Buy

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information