Published: Aug 26 2020 12:23

CNC Masina nova 1300 x 2500 mm

EUR

Published: Aug 26 12:23
Views: 488
Работна површина - 1300 x 2500 mm
Максимум брзина - 30000 mm /min
Максимум работна брзина - 2000 mm/min
Прецизност 0.05 mm
Mотор - 3KW so 24000 RPM
Напон: 220/ 380 v
Софтвер:NC Studio
Една година гарација на електрониката.
Машината е нова не оппакувана уште.
Може да го гледате во скоја време во нашиот салон во Тетово
Достава и монтирањ гратис во секој град во Македонија.
Машината се користи за дрво,гравирање,сецање,Алумин,Плексиглас и други материали.Многу прецизна и стабилна.
За детали и други машини повелете на наша веб страна https://www.machines.mk
Праиме и нарачки по ваша желба.
Secure delivery with Falcon
Payment after inspection of goods
Direct delivery
Buy now
Delivery via “Ecologistic”: from MKD
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade
488
Buy now

Delivery via “Ecologistic”: from 210 MKD

Secure delivery with Falcon

Payment after inspection of goods

Direct delivery

070615096

Address:

Buy

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information