Published: Sep 12 2023 02:01

Deloven prostor vo Centar 50 Divizija

EUR

/ monthly
Published: Sep 12 02:01
Views: 1
Се издава деловен простор во Центар на 50-та Дивизија.
ОПИС
Површина - 90 м2,
Катност - на приземје,
Истиот располага со
- приемен дел
- 4 засебни канцеларии,
- 2 тоалета
- Греење - можност за градско парно или сопствено греење .
Деловниот простор е лоциран во централното градско подрачје - спроти новоизградениот трговски центар ДАЈМОНД и комплексот Лимак,
во близина на клиничкиот центар и е на неколку минути од градксиот плоштад.
Во околината се достапни маркети,, ресторани и трговски центар.
Недвижноста е погодна за сите намени
пр.
- Стоматолошка или друг тип на ординација,
- лабораторија
- нотарска/адвокатска канцеларија
- училиште за странски јазици или едукативен центар,
- козметички/фризерски салон.
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade
1
070/604-020

Address:

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information