Company ad Published: Jul 02 2020 12:26

Se izdava deloven prostor kancelarii kaj Katolicka

EUR

/ monthly
Published: Jul 02 12:26
Views: 67
Издавамe деловен канцелариски простор 113м2 во деловна зграда на ул.Костурски Херои бр.60, без мебел .
Просторот има употребна дозвола, односно заведен e како деловен во имотниот лист. Просторот е на 1 кат има 5 канцеларии, кујна , купатило и има два влеза. Сите канцеларии се климатизирани , имаат инсталирана компјутерска и телефонска мрежа и оптички кабел на Македонски Телеком.
Греењето е на струја со клими и панели. Зградата е на главна улица, на крстосница, има одличен простор за надворешна реклама, има сопствен паркинг со 2 паркинг места до 16 часот и 4 после 16 часот и гаражи ,централен аларм на влезна врата во објектот и договор со фирма за обезбедување . Просторот е реновиран, свежо бојадисан и ВЕДНАШ ВСЕЛИВ.

Ориентацијата е кон исток , југ и запад .
Канцеларија 1 - исток
Канцеларија 2 со балкон- запад
Канцеларија 3 со балкон- исток
Канцеларија 4 исток
Канцеларија 5 со балкон- југ и запад
Кујна - запад
Купатило со прозор - југ
Цената е 550 евра.
Агенција Фамили Хоусе
Link description

Family House

Aгенција за недвижности Family House
Visit our store page

Jane Sandanski 61

078430293070335775

if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

Aгенција за недвижности Family House

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information