Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

SE IZDAVA HOTEL VO SKOPJE OPREMEN I RAZRABOTEN

150 000 MKD /monthly

For rent by: Горан Петковски Yesterday 13:18 Delete, Edit or Renew Your Ad
Leaflet
-контакт на 070-246-176 после 17:00
-150.000,00 (сто и педесет илјади) денари, месечна закупнина
-1.000м2 разработен опремен хотел кој од 1995 година непрекинато работи
-Времетраење на договорот за закуп по желба на закупецот
-Можност за раскинување на договорот по желба на закупецот
-Брендот се задржува по желба на закупецот, целосно примопредавање на работењето, со направени резервации, со детален опис на клиентите и нивните досегашни потреби и начин на дадена услуга, со детален опис на маркетинг алатките (website, facebook и twitter профили, портали за пребарување: booking, tripadvisor, ...)
-Категоризација три звезди
-25 соби (во зависност од распоред на легла, 65 легла максимален број)
-Рецепција со фоаје (16 седечки места) и тераса (12 седечки места)
-Ресторан (30 седечки места)
-Сала за состаноци (30 седечки места)
-Просторија за централно греење и топла вода
-Без намена неопремен тавански простор 180м2
-Без намена неопремен сутеренски простор 150м2 и тераса 70м2
Горан Петковски
070246176
Leaflet
To the top

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information