Македонски | Shqip | English |

Deloven prostor 86м2 vo Karpos 4

Company advertisement. For sale by: Маком Недвижности 09 Jun 15:48 Log into the company to make changes
Price:

68 000 EUR

Address: Карпош 4 ул. Вич
Area: 86 m2
Location: Karposh, Skopje
Facilities : Other
Се продава деловен простор 86м2 во Карпош 4 со можност за поделба на 2 деловни простории од по 43м2.
Деловниот простор е лоциран во Карпош 4 на ул. Вич, на приземје.
Просторот поседува тоалет, дел за кујна и во двете простории доколку би бил поделен.
Може да се користи и како станбен во комбинација со деловен простор и друго по потреба.
Цена по договор

За повеќе информации и за разгледување може да не контактирате на 072224164
There are no visited ads
To the top