Македонски | Shqip | English |

DELOVEN PROSTOR OD 250M2 VO KISELA VODA

Company advertisement. For rent by: Enmon group 30 Jul 09:20 Log into the company to make changes
Rent Price:

-

Area: 250 m2
Location: Kisela Voda, Skopje
Facilities : Stores and Tuck-Shops
Се изнајмува или продава деловен простор - дуќан на улица Доситеј Обрадовиќ бр.3, Кисела Вода, Скопје. Просторот е со површина од 250 м2, на две нивоа со внатрешни скали. Во истиот има и административен дел - канцеларија и санитарен чвор. За подетални информации во врска со деловниот простор контактирајте не.
There are no visited ads
To the top