Published: Jan 13 2022 03:56

Se izdava magacin od 100m2 do 750m2

Published: Jan 13 03:56
Views: 2
Нудиме за изнајмување деловен простор кој вклучува магацин, рампа за товар, канцеларии, административни простории и паркинг места за бизнис активности во Петровец. Објектот е на совршена локација со излез на главната улица на само 900 метри од Патарина Петровец со брз пристап до Автопат A1, Автопат A4 и меѓународниот пат Е-75 на пресекот на коридорот 8 и 10 со директен пристап за шлепери, камиони, комбиња и коли. Објектот е погоден за секаков вид на бизнис.
• 750m2 магацински простор со 2 одделни големи лизгачки врати со димензии H = 3,9m висина и 3,9m ширина. Подот е од бетон, покривот е од метална конструкција со горно осветлување и прозорци. Објектот е поврзан на електрична мрежа со трифазна струја, а водоснабдувањето на објектот е од сопствен бунар. Објектот има паркинг плац од 2 000 m2 со капацитет за маневрирање на неколку шлепери, комбиња и коли;
• 25m2 рампа за утовар и истовар на ниво на висина H = 1,2m;
• 50m2 канцеларија со тоалет и кујна за комерцијална или административна активност или место за одмор и преспивање на шофери;
• Дизел виљушкар предвиден за товар и растовар.
• Се издава и хладњача - комора за одржување со 2 ел. мотори за замрзната храна со висина од 16m2 и h = 4m. Комората е опремена со рафтови.
• Има можност за изнајмување на дополнителен канцелариски, административен или трговски простор од 600м2, како и логистика околу работата.
Kancelarii / Magacin / Sklad/ Deloven prostor/ Storage / Storage facilities / Rabotilnica /

Цената е 1,2 евра по 1m2, а за производствени активности со најмногу 3 лица вработени цената е 1,6 евра по 1m2.
За повеќе информации, јавете се на 070 502 763. За долгорочноo изнајмување, одлична цена по договор.
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information