Company ad Published: Jul 13 2019 07:30

DIZEL GENERATOR 90 kVA NOV SO EKSTRA CENA

Published: Jul 13 07:30
Views: 3


Генератор GJR90
Јачина 90 Kva / 72 kW
Мотор RICARDO / 1500 rpm
Вграден резервоар – 240 литри
Потрошувачка на 75% оптовареност - 13,34 литри/час
Заштитна и нискобучно куќиште со врати за заклучување
Автоматско уклучување и исклучување
Ладење со течност (водено)
3P Automatic Transfer Switch
Греач на мотор
Производител: GUCBIR GENERATOR - Турција
Гаранција - 2 години / 1000 работни часа
Рок на испорака – Веднаш, на лагер
Link description

Tempo 99

Се занимава со продажба на алуминиумски профили, ПВЦ профили, панели, украсни панели, аксесоари за алуминска и ПВЦ столарија како што се брави, ментешиња, електрични прифатници, гелендери, механизам за ПВЦ, пурпени и др. Продажба на алуминиумски ролетни, продажба, изнајмување и сервисирање на генератори од реномираниот бренд GUCBIR. 
Visit our store page

skopje

00000

Secure delivery with Falcon
Payment after inspection of goods
Direct delivery
Buy now
Delivery via “Ecologistic”: from MKD
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

Се занимава со продажба на алуминиумски профили, ПВЦ профили, панели, украсни панели, аксесоари за алуминска и ПВЦ столарија како што се брави, ментешиња, електрични прифатници, гелендери, механизам за ПВЦ, пурпени и др. Продажба на алуминиумски ролетни, продажба, изнајмување и сервисирање на генератори од реномираниот бренд GUCBIR. 
skopje 00000
3
Buy now

Delivery via “Ecologistic”: from 354 MKD

Secure delivery with Falcon

Payment after inspection of goods

Direct delivery

+38975217016
Buy

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information