Македонски | Shqip | English |

3 tri ognootporni ormari

For sale by: Нотарска Канцеларија 06 Jun 14:36 Delete, Edit or Renew Your Ad
Price:

400 EUR

Location: Butel, Skopje
Products : Office Equipment
Се продаваат 3 (три) огноотпорни ормари погодни за чување на канцелариски и други материјали. Сите ормари се во одлично зачувана состојба, функционални, без никакви оштетувања, со засебен клуч за секој ормар. Цената за еден огноотпорен ормар изнесува 400 евра.
There are no visited ads
To the top