Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

KNIGOVODSTVENI USLUGI I REGISTRACIJA NA FIRMI

For sale by: ЛИЛЈАНА 14 Oct 10:34 Delete, Edit or Renew Your Ad
КНИГОВОДСТВЕНО БИРО СО ОВЛАСТЕН КНИГОВОДИТЕЛ СО ТРАЈНО ЛИЦЕНЦА ЗА ВРШЕЊЕ КНИГОВОДСТВЕНИ УСЛУГИ , НУДИМЕ ЦЕЛОСНИ УСЛУГИ ОД ОБЛАСТА НА КНИГОВОДСТВОТО И БЕСПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЈА НА НОВО ОТВОРЕНИ ФИРМИ.

НУДИМЕ:
- ПРЕСМЕТКА НА ПЛАТИ И ПРИДОНЕСИ
-КОНТИРАЊЕ И СОСТАВУВАЊЕ НА НАЛОЗИ ЗА КНИЖЕЊЕ
-ИЗРАБОТКА НА ГОДИШНИ СМЕТКИ И ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАИ
-ПРЕСМЕТКА НА ДДВ
-ПРЕСМЕТКА НА ДАНОК НА ДОБИВКА И ПЕРСОНАЛЕН ДАНОК НА ДОХОД
-ВОДЕЊЕ НА АНАЛИТИКА ЗА КУПУВАЧИ И ДОБАВУВАЧИ
-ПРИЈАВА И ОДЈАВА НА РАБОТНИЦИ
-ВОДЕЊЕ НА ГЛАВНИ И ПОМОШНИ КНИГИ
-БЕСПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЈА НА ФИРМИ СО ОВЛАСТЕН РЕГИСТРАЦИОНЕН АГЕНТ
To the top