Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

Smetkovodstveni uslugi Knigovodstvo

For sale by: Александар 11 Jan 19:33 Delete, Edit or Renew Your Ad
Комплет книговодствени услуги од овластен сметководител со долгогодишно искуство (финансово, материјално, девизно, даночни пријави, плати, годишни сметки, извештаи за статистика и НБРМ, пријави и одјави на работници и др.).
Постои можност за водење и во Ваша деловна просторија.
Александар
075/531-037
To the top