Published: May 03 2022 05:57

Krsenje rusenje secenje beton

Published: May 03 05:57
Views: 258
◇ Рушење на
▪︎Преградни Ѕидови  ▪︎Столбови  ▪︎Скали ▪︎Тераси  ▪︎Стази


◇ Сечење на непотребни дрва, без опасност за оштетување на   материјален имот


◇ Вадење на секакви подови
▪︎Плочки  ▪︎Паркет   ▪︎Ламинат  ▪︎Камен


◇ Отварање на бетонски врати и  пробивање секаков вид отвори

☆ Услугите вклучуваат:
°Припрема на површината за работење
°Заштита на просторот во кој ќе се работи
°Чистење на просторот
Secure delivery with Falcon
Payment after inspection of goods
Direct delivery
Buy now
Delivery via “Ecologistic”: from MKD
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade
258
Buy now

Delivery via “Ecologistic”: from 550 MKD

Secure delivery with Falcon

Payment after inspection of goods

Direct delivery

078364705

Address:

Buy

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information