Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

Izrabotka na Diplomski Magisterski i Seminarski

0 MKD

For sale by: ana 06 Mar 12:41 Delete, Edit or Renew Your Ad
Професионална помош при изработка на
Семинарски, Дипломски и Магистерски трудови
за сите Факултети и Универзитети (Приватни и Државни)
Помош при изработка на трудови од сите научни обласи:
-Семинарски работи
-Дипломски работи
-Специјалистички трудови
-Магистерски трудови
-Проектни задачи
-Бизнис планови
-Power point презентации
-CV + Мотивационо писмо
-Анкетни листови
-Прашалници

БЕЗ НИКАКВА МОЖНОСТ ЗА ПЛАГИЈАТ!!!

Трудовите се изработуваат и испорачуваат
НАВРЕМЕНО-СПОРЕД ДОГОВОРОТ!!!

Академски стил на пишување-во согласност со ЕКТС критериумите!
Цена по договор!


м-р Ана

077-543-235
To the top

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information