Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

CASOVI PO ANGLISKI JAZIK

150 MKD

For sale by: jana 29 Nov 00:32 Delete, Edit or Renew Your Ad
Држам индивидуални часеви по англиски јазик. Имам повеќегодишно работно искуство во подучување на деца и возрасни. Часовите се организираат според потребите на ученикот.
Цена: 150 ден. кај мене дома. 150д.+ превоз кај вас.
1 час=60 мин. (ова важи само за основци и средношколци).
Leaflet
To the top