Македонски | Shqip | English |

Grcki jazik

For sale by: Часови 06 Jun 15:45 Delete, Edit or Renew Your Ad
Price:

-

Location: Skopje
Services : Lessons and Teaching
Курсеви по грчки јазик.
-Детски курсеви( читање.пишување,зборување)
-Курсеви за возрасни
*Почетни курсеви
*Напредни курсеви
*Курсеви по конверзација на дадени теми
*Подготвителни курсеви за работа(доктори,стоматолози,студенти,ресторани..)
There are no visited ads
To the top