Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

Kursevi po grcki spanski starogrcki i ruski jazik

0 MKD

For sale by: ЧАСОБИ 25 May 01:34 Delete, Edit or Renew Your Ad
Ad type
For sale
Advertised by
Private
Location
Skopje
Индивидуалните часови за возрасни се наменети за оние кои сакаат да почнат да го изучуваат англискиот јазик за прв пат како и за оние кои сакаат да го надградат или обноват веќе стекнатото знаење.
Часовите може да бидат :
• општ англиски
• деловен англиски
• комуникација
Подготвителни часови по македонски јазик за основно и средно образование и тоа-
*Подготовка пред писмена-литература,граматика,писмен дел...
*Подготовка на студенти пред испит
*Подготовка на ученици-странци за изучување на македонскиот јазик.
*Подготовка за полагање на државна матура.
*Пишување писмени работи,домашни и есеи на дадена тема за основно,средно и факултет.
-Се организираат детски курсеви по грчки јазик( преку игра до комуникација)
-Курсеви по грчки,шпански,старогрчки и руски јазик за возрасни-
(почетни,напредни и часови по конверзација)
-Специјалистички курсеви по грчки јазик(наменски часови за работа,студирање,интервјуа...)
-Специјалистички курсеви по грчки јазик за полагање на испитот за владеење на грчки јазик
Πιστοποιητικό Ελληνομάθειας-Α1/2,Β1/2,Γ1/2
ЧАСОБИ
071 544 587
Leaflet
To the top

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information