Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

CEMENTNA KOSULICA I FERO BETONI

0 MKD

Company advertisement For sale by: BALKAN GRADBA 01 Sep 03:01 Delete, Edit or Renew Your Ad
Ad type
For sale
Advertised by
Private
Location
Skopje
Services
Other
Компанија БАЛКАН ГРАДБА е специјализирана и за поставување на цементни кошулици над бетонски подови и во зависност од конкретната површина и потребите на клиентот изработуваме цементни кошулици за индустриски подови, цементни кошулки за станбени објекти, за јавни установи, покриени или откриени тераси... Цементните кошулки од феро-бетон, во кој покрај големиот број адитиви се вградуваат и стаклени влакна за армирање на кошулицата се погодни за индустриски подови, подруми, работилници, машински хал, паркинг простори, складишта, товарно-истоварни рампи..., бидејќи се карактеризираат со исклучителна цврстина, отпорност од механички оштетувања и низок степен на порозност.Сите видови бетонски кошулици БАЛКАН ГРАДБА ги изведува користејќи најквалитетни материјали лиценцирани со соодветни сертификати и врвна технологија, со што се постигнува висок квалитет. Компанијата располага со квалификуван и висококвалификуван тим од 12 вработени, специјални пумпи за мешање и транспорт на материјалот, како и таканаречени хеликоптер машини за набивање и финална обработка на цементните кошулици што се поставуваат. БАЛКАН ГРАДБА на македонскиот градежен пазар е присутна од 2007 година и во досегашното работење се докажа како компанија која поставува нови стандарди во доменот на завршните работи во градежништвото. Соработуваме со сите позначајни градежни компании во Македонија, од кои би ги издвоиле ЖИКОЛ, АДИНГ, Филип Прима Ексклузив, Аполо Инженеринг, ПИР, Голден Арт, Олимпик и други.

БАЛКАН ГРАДБА зад себе остава успешни проекти и задоволни потрошувачи.Од многубројните проекти и објекти кои ги реализира БАЛКАН ГРАДБА ги издвојуваме Џевахир Скај Сити, Систина болница, Ремедика, Филип II болница, Аква Парк Скопје, Филип II Градски Стадион, Елена Лука, Скопје Сити
Leaflet
To the top

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information