Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

MONTAZER

Wanted by: Љубица 17 Apr 18:11 Delete, Edit or Renew Your Ad
Ad type
Wanted
Advertised by
Private
Services
Other
Потребни квалификации:
• Поседување на возачка дозвола Б-категорија
Главни задачи и одговорности:
• Подготовка и контрола на основните средства кои се користат за монтажата
• Превоз/дистрибуција на потребниот материјал до местото на монтажа
• Сервисирање и одржување на сите видови дисплеи/сталажи
• Монтажа (поставување на сталажи, монтажа на конструктивен дел, поврзување команди, електрика и сл.)
• Контрола на исправност по завршување со монтажата
• Проверка на хигиена на монтажното место по завршување со монтажата
Своја биографија (CV) испратете ја на [email protected]
Љубица
To the top