Company ad Published: Jan 11 2022 03:01

Selidbi i transport so kombe i kamion 24/7

Published: Jan 11 03:01
Views: 8
Dora House Service Vi nudi selidbi so najdobri uslovi I prifatlivi ceni!!!
Relokacija/prenesuvanje na inventarot od vasite stanovi,kukji ili deloven prostor
Paketiranje i Izoliranje na inventar za maksimalna zastita .
Montaza i Demontaza ( primer: kujna, plakari, kreveti, deloven mebel itn).
Tovaranje na specialni stoki (primer: klavir, razlicni umetnicki dela, sefovi, generatori, bankomati, frizideri itn ).
Transportot se vrsi so Kamion ili Kombe prilagodeno za maksimalna zastita na predmetite
Link description

Dora Moving

Ако планирате преселба на Вашиот дом или Вашиот бизнис на нова локација, тогаш не се двоумете тоа да го препуштите на професионалците од Дора Хаус Сервис.
Нивната работа е да го олеснат Вашето селење, слободно може да се опуштите, затоа што се најпрофесионална и најреномирана компанија за преселби, специјализирана за селидби од голем обем и кратки рокови, со поволни цени и работат во заштеда на Вашето време.

Дора Хаус Сервис нудат повеќе услуги и тоа:
- преселби, 
- транспорт,
- рушење,
- отстранување шут.

Возбудени сте околу вселувањето во новиот дом, но не знаете како ќе ги транспортирате работите и мебелот до најгорниот спрат..? За ова да го направите без стрес, тие Ви нудат услуга која е целосно во функција на Вашите потреби. Кога станува збор за преселба во станови овде ангажманот дополнително вклучува скали, лифтови и предизвикувачки барања за паркирање на товарното возило, што за нивните професионални работници, тоа е предизвик и не претставува никаков проблем.
Во однос на преместување на Вашиот бизнис, цела канцелариска опрема, сите машини и слично, и тоа на кратки рокови најчесто, Ви нудат гаранција при преселба, демонтажа и монтажа на целата канцелариска опрема, што е најбитно при ваков тип на преселби.

Постојано се соочуваат со груби работи, се со цел да се прилагоди постојниот простор, или стара зграда, во нова намена и да креираат соодветен распоред. Уривање на преградни sидови, сечење на армирано-бетонски sидови, но според нивни проценки дека нема да се оштетат и не ја нарушуваат статистиката на зградата.

Остранување на стари предмети и мебел, транспортирање на шутот до јавна депонија е нешто што најчесто го бараат нивните клиенти, преку текот на цела година. Бидејќи тоа се најчесто тешки предмети, затоа дозволете си да се погрижат професионалци за Вашиот отпад.

Факторите кои ја одредуваат цената на услугите на Дора Хаус Сервис се:
- Обемот на предметите кои се транспортираат ( мебел, кутии и сл),
- Тип на возило,
- Димензии и квантитетот на предметите,
- Почетна и завршна точка (километри),
- Дали локациите имаат пристап за товарно возило,
- Доколку преселбата се врши од зграда, голема улога има спратот и дали зградата поседува лифт,
- Видот на услуга, транспорт, товар и истовар, монтажа и демонтажа.

Ве очекуваат на контакт информациите,
телефонски број + 389 70 596 030
маил info@dorahouseservice.com
Visit our store page
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

Ако планирате преселба на Вашиот дом или Вашиот бизнис на нова локација, тогаш не се двоумете тоа да го препуштите на професионалците од Дора Хаус Сервис.
Нивната работа е да го олеснат Вашето селење, слободно може да се опуштите, затоа што се најпрофесионална и најреномирана компанија за преселби, специјализирана за селидби од голем обем и кратки рокови, со поволни цени и работат во заштеда на Вашето време.

Дора Хаус Сервис нудат повеќе услуги и тоа:
- преселби, 
- транспорт,
- рушење,
- отстранување шут.

Возбудени сте околу вселувањето во новиот дом, но не знаете како ќе ги транспортирате работите и мебелот до најгорниот спрат..? За ова да го направите без стрес, тие Ви нудат услуга која е целосно во функција на Вашите потреби. Кога станува збор за преселба во станови овде ангажманот дополнително вклучува скали, лифтови и предизвикувачки барања за паркирање на товарното возило, што за нивните професионални работници, тоа е предизвик и не претставува никаков проблем.
Во однос на преместување на Вашиот бизнис, цела канцелариска опрема, сите машини и слично, и тоа на кратки рокови најчесто, Ви нудат гаранција при преселба, демонтажа и монтажа на целата канцелариска опрема, што е најбитно при ваков тип на преселби.

Постојано се соочуваат со груби работи, се со цел да се прилагоди постојниот простор, или стара зграда, во нова намена и да креираат соодветен распоред. Уривање на преградни sидови, сечење на армирано-бетонски sидови, но според нивни проценки дека нема да се оштетат и не ја нарушуваат статистиката на зградата.

Остранување на стари предмети и мебел, транспортирање на шутот до јавна депонија е нешто што најчесто го бараат нивните клиенти, преку текот на цела година. Бидејќи тоа се најчесто тешки предмети, затоа дозволете си да се погрижат професионалци за Вашиот отпад.

Факторите кои ја одредуваат цената на услугите на Дора Хаус Сервис се:
- Обемот на предметите кои се транспортираат ( мебел, кутии и сл),
- Тип на возило,
- Димензии и квантитетот на предметите,
- Почетна и завршна точка (километри),
- Дали локациите имаат пристап за товарно возило,
- Доколку преселбата се врши од зграда, голема улога има спратот и дали зградата поседува лифт,
- Видот на услуга, транспорт, товар и истовар, монтажа и демонтажа.

Ве очекуваат на контакт информациите,
телефонски број + 389 70 596 030
маил info@dorahouseservice.com

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information