Company ad Published: Jul 27 2022 08:57

Se organizira transport i selidbi so i bez rabotnici

Published: Jul 27 08:57
Views: 636
Tранспортот и
Селидбата на вашите станови куќи деловни простории магацини, како и мебелот и опремата кои се наоѓаат во нив, бараат добар план и уште подобра организација, која е 50% од целата работа.
Најчесто, домаќисвата се селат за време на викенд, за да не се прекинува работната атмосфера.
Ние имаме систем на селидби. Секој од вработените во .Д.Т.У,ПОСПРОМЕТ ГОРАН ДООЕЛ ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА И СЕЛИДБЕНИ УСЛУГИ MOVING ја знае својата задача и ќе ви помогне во процесот на селење.
Располагаме и со голем број на мали и големи камиони и комбиња Ако планирате селидба на вашите станови , јавете ни се на: 070 262-366, а ние ќе го организираме останатото...
Link description

Д.Т.У.ПОСПРОМЕТ ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА

 ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА 
Visit our store page

УЛ.ПУШКИНОВА БР:13-2/27-СКОПЈЕ- Show on the map

070262-366

if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information