Company ad Published: Feb 12 2022 01:23

Izrabotka na diplomski magisterski i drugo

Published: Feb 12 01:23
Views: 4
СЕГА СО ДОПОЛНИТЕЛНИ ПОПУСТИ !!!

Нудиме помош при целосна изработка на :
Магистерски трудови
Дипломски трудови
Специјалистички трудови
Семинарски трудови
Стручни есеи
Презентации
Студија на случај ( case study )
Анализи
Проектни работи и презентации
Методолошки скици
Истражување
Целосно спроведување на анкети и прашалници
Останати писмени работи на факултетите

Матурски проектни задачи и презентации
Проекти
Есеи
Писмени работи по македонски и англиски јазик
Состави
Анализа на секаков вид на проза и поезија
Дополнителни текстови и презентации за основно и средно образование
Квалитетна и професионална изработна на CV и мотивациони писма (Македонски, Англиски, Германски и Српски јазик)
Нудиме помош при изработка на:
Изработка на CV и мотивациони писма за студенти и др. категории на граѓани кои аплицираат за работа во Германија
Изработка на деловни писма на македонски,англиски и германски јазик.
Бизнис планови и сл.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ПОНУДИ :
Професионален и квалитетен превод на текст :
Македонски –Англиски
Англиски – Македонски
Македонски – Германски
Германски – Македонски

* Преводот се врши од дипломирани филолози – преведувачи

ДОПОЛНИТЕЛНИ ПОНУДИ:
Вршиме learncoaching – помош при полагање – скриптирање и минимизирање на книги и скрипти од секој факултет (ќе содржат само најважната соджина на книгата\скриптата пр. 500 стр. книга на околу 100 стр.)
НАПОМЕНА: Семинарските трудови (како и останатите трудови) не се превземаат од никаква дата база односно истите се изработуваат поединечно за секој клиент. Се изработуваат на дадената тема !

ЦЕНАТА ЗА СЕКОЈА ОД НАВЕДЕНИТЕ УСЛУГИ Е ИНДИВИДУАЛНО И СПОРЕД ДОГОВОР СО КЛИЕНТОТ И ОБЕМОТ НА САМИОТ ТРУД !!!

НАВРЕМЕНА ДОСТАВА И МОЖНОСТ ЗА ЦЕЛОСНА ПРЕГЛЕДНОСТ ВО БИЛО КОЕ ВРЕМЕ ЗА ТЕКОТ НА ПИШУВАЊЕТО !!!

ТРУДОВИТЕ ( СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ,ДИПЛОМСКИ,МАГИСТЕРСКИ ) СЕ ПИШУВААТ ПО СТАНДАРДИ И КЛАСИФИКАЦИИ СПОРЕД ЕКСТ (ECTS) И СО АКАДЕМСКИ СТИЛ НА ПИШУВАЊЕ !!! ПРИ ИЗРАБОТКАТА СЕКОГАШ СЕ КОРИСТАТ РЕЛЕВАНТНИ И ВЕРОДОСТОЈНИ ИЗВОРИ КАКО И ИЗБОРИ ОД БАЗИ ЗА ИСТРАЖУВАЧИ : BASA ( види: https://www.base-search.net/ ), GOOGLE SCHOLER (види: https://scholar.google.com/ ), ACADEMIA.EDU И МНОГУ ДРУГИ. ТРУДОВИТЕ СЕ ИЗРАБОТУВААТ ОД ПРОФЕСИОНАЛНИ И ИСТИТЕ СЕ ЦЕЛОСНО АВТЕНТИЧНИ СО ШТО СЕ ЕЛИМИНИРА СЕКАКВА МОЖНОСТ ЗА ПЛАГИЈАТ !!!


Ве очекуваме вo било кое време 24/7.

Со почит,
EDUCARE consulting

Контакт:
е – mail : educare.co@hotmail.com
tel: 079320141
Viber: 079320141
Link description

EDUCARE consulting

ИЗРАБОТКА НА ТРУДОВИ
Visit our store page
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

ИЗРАБОТКА НА ТРУДОВИ
079320141

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information