Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

Magisterski diplomski seminarski

0 MKD

For sale by: // 11 May 14:19 Delete, Edit or Renew Your Ad
Ad type
For sale
Advertised by
Private
Location
Skopje
Services
Writing
Изработка на трудови на македонски, англиски и албански јазик прилагодени според ЕКТС критериуми на изработка (соодветно цитирање во фусноти или Harvard system, порамнување,нумерирање, академски стил на изразување ...)

- Секој труд се изработува индивидуално. (елиминирана е можноста од плагијатерство)

- Се користи литература која ја третира селектираната проблематика. (поголем број на печатени извори и дел од електронски PDF file)

-Трудот се изработува според договорениот временски период.


Во понудата на изработка на трудови се вклучени:
- МАГИСТЕРСКИ ДИСЕРТАЦИИ (вклучени тези/пријава)
- ДИПЛОМСКИ РАБОТИ
- СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ ТРУДОВИ
- АНАЛИЗА НА СЛУЧАЈ
- СПРОВЕДУВАЊЕ НА ИСТРАЖУВАЊЕ
- ИНДИВИДУАЛНИ ТВОРБИ СО СЛОБОДНА ТЕМА
- СЕМИНАРСКИ РАБОТИ
- ЕСЕИ
- АНКЕТНИ ЛИСТОВИ и ПОЛУСТРУКТУРНО ИНТЕРВЈУ

Материјалите коишто се користат за означување на трудот и укоричување можете да ги видите на сликите.


Бесплатно советување околу изработка на индивидуални трудови и консултирање околу пребарување и користење на библиографски единици (користена литература)

Kontakt: 075/ 372-393
[email protected]
Leaflet
To the top

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information