Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

POTREBNA E BEBISTERKA

Hiring for a job by: Донка 28 Nov 17:27 Delete, Edit or Renew Your Ad
Услужен центар има потреба од БЕБИСИТЕРКА за нега и чување на бебе од 1.8г. Обврски на Бебиситерката се нега, чување, подготовка на оброци за детето, анимација, прошетки.
Бебиситерката е потребно да има претходно работно искуство со деца и да е со место на живеење од Аеродром, Лисиче, Нова Железничка, Центар, Маџари.
Се нудат одлични услови за работа.
Сите заинтересирани кандидати да се јават на телефон 078/315-982
Донка
078/315-982
Leaflet
To the top